Trotec bedrijfsinformatie

Trotec maakt deel uit van de Trodat bedrijvenfamilie. De innovatieleider stelt nieuwe normen voor de internationale graveer- en markeerindustrie.


Trotec laser and consumables Austria
Wereldwijd marktleider

Trodat is opgericht in 1912 en is een toonaangevend fabrikant van rubber stempels en markeerproducten. Het vlaggeschip, de Trodat Printy, is een van de best verkopende stempels met 150 miljoen verkopen wereldwijd. De vooruitstrevende denkwijze van het bedrijf focust op klantbehoeften en toewijding aan kwaliteit en heeft Trodat gemaakt tot wereldwijd marktleider met klanten in 170 landen wereldwijd.


Trotec laser systems
Trotec-lasergraveerapparaten

Trotec is opgericht in 1992 en houdt zich uitsluitend bezig met de behoeften van lasergraveren, -snijden en markten voor industrieel markeren. Trotec-lasers worden ontwikkeld en gemaakt in Oostenrijk. Sinds de introductie heeft Trotec allerlei innovatieprijzen en ISO 9001- en ISO 140001-certificeringen ontvangen, wat garandeert dat Trotec voldoet aan de hoogste normen zowel in kwaliteit als in ecologische voetafdruk. Trotec is een leider in innovatie en maakt laserapparaten met hoge specificaties zodat klanten meer winst kunnen maken door de productiviteit te verhogen en de kwaliteit te verbeteren.


self produced laser materials range
Trotec biedt een volledig lamineerbereik uit eigen productie

Door de acquisitie van "Innovative Laminations Company" in 2015 werd Trotec een fabrikant van vertrouwde en bewezen graveermaterialen. Trotec levert nu een uitgebreide serie uiterst hoogwaardige verbruiksproducten wereldwijd.
ILC in de Verenigde Staten is expert in het maken van hoogwaardige, thermoplastische, decoratieve laminaten en is gevestigd in New Bern, NC, VS. Als maatwerkfabrikant kan ILC elk plastic materiaal, kleur, patroon en afwerking leveren passend bij de specifieke behoeften van een klant.
Klanten waarderen de kleinere hoeveelheid residu tijdens het graveren van niet-kleverige, lasergesneden randen en minder benodigde processtappen voor het graveren. Dit leidt tot betere graveerresultaten en bespaart waardevolle tijd en geld.

 Bekijk onze ILC-bedrijfsvideo


laser materials sample production
Eigen productie van voorbeelden

We tonen u hier een groot aantal producten die een goed voorbeeld zijn van wat u kunt maken met onze graveermaterialen. Misschien vraagt u zich af waar Trotec al deze voorbeelden vandaan haalt? Het antwoord: In ons hoofdkantoor in Marchtrenk, Oostenrijk, hebben we een geweldig team van 6 personen die voorbeelden maken met onze laserapparaten. Dit gespecialiseerde team verhoogt de productie en uitbreiding van de soorten toepassingen die het produceert voortdurend, zodat ze u meer voorbeelden kunnen bieden die illustreren wat mogelijk is wanneer u een Trotec-laser en Trotec graveerbenodigdheden combineert. 


Trotec customer contact
Uitstekende resultaten voor onze klanten

Wij geloven in het winstgevender maken van onze klanten. Wij doen dit door hoogwaardige producten aan te bieden die voortdurend worden verbeterd door significante investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Onze materialen worden grondig getest in onze toepassingslabs wereldwijd om optimale resultaten voor onze klanten te garanderen. Wij streven ernaar de beste producten aan te bieden, zowel in ons laserapparatenbereik als in graveermaterialen, om te garanderen dat onze klanten uitstekende resultaten krijgen, steeds opnieuw.


Expert for laserable and mechanical engraving materials
Welke speciale voordelen bieden Trotec-materialen?

Bij Trotec hebben we meer dan 20 jaar ervaring in zowel laserbare graveermaterialen als materialen voor mechanisch graveren, waardoor wij beschikken over ongeëvenaarde kennis om met onze klanten te delen. Ons doel is onze klanten te assisteren bij het verhogen van hun rendement en productiviteit door Trotec materialen, die voor een superieur resultaat zorgen, te leveren en een one-stop-shop oplossing te bieden voor materialen en laserapparaten.

 


Trotec Meerlaagse structuur
Meerlaagse structuur

Omdat ons productassortiment voortdurend wordt uitgebreid, is Trotec met het centrale magazijn verhuisd, waarbij meer magazijnruimte en een hogere structuur ontstaan zijn. In ons nieuwe magazijn garandeert de meerlaagse structuur snelle bewerking van de bestellingen en een grote beschikbaarheid van de lasermaterialen.


Trotec Snijservice
Snijservice

Bij ons kunt u lasermaterialen op maat gesneden bestellen. Trotec biedt snijmogelijkheden van individueel op maat snijden, boringen met verschillende diameters en afgeronde hoeken tot facettering. Afhankelijk van de productgroep zijn er verschillende mogelijkheden.